Wie zijn de dataverbinders?

Verschillende achtergronden, vergelijkbare drijfveren. Als experts op ons eigen vakgebied zoeken wij elkaar op om onze klanten te leren zelf met data te innoveren.

Meest recente artikel Generative art in Python door Daniel Kapitan public

Delft

Designer, developer, tinkerer. 15 odd years in R&D teams, imagining and creating products and solutions while wearing different hats. Jack of all trades, master of a couple.

Rotterdam

Egge is een beta met een alfarandje. Hij probeert een lieve vader en echtgenoot te zijn, past niet makkelijk in hokjes en gebruikt die eigenschap om bruggen te bouwen.

Rotterdam

Kan-wel-juriste met een betabrein; verbinder tussen het juridische en het andere; altijd op zoek naar mogelijkheden met behoud van haar scherpe blik; moeder van vier; enthousiaste ondernemer.

Amsterdam

Analist en Business Intelligence Specialist. Breed geïnteresseerde generalist. Pietje Precies, houdt ervan om dingen tot op de bodem uit te zoeken en te verbeteren. Liefhebber van art house films.

Rotterdam

Uitdagingen zijn mooi, maar oplossingen nog mooier. Tim heeft een achtergrond in econometrie en maakt mensen graag blij met behulp van data. Hij houdt van eten, fotografie en (duurzaam) reizen.

Rotterdam

Nerdy idealist, familieman met twee zoons, liefde voor bergen en buitensport. Opgeleid als fysicus, haalt energie uit lesgeven en vakmanschap en laat zich inspireren door het boeddhisme.

Utrecht

Econometrist, data scientist en onderzoeker. Passie voor lesgeven en muziek. Weigert vooralsnog te geloven dat dingen zo complex zijn als ze vaak gemaakt worden.

Brummen

Huisarts en omziener, met hart voor het coöperatief organiseren van zorg en welzijn, liefst samen met inwoners lokaal en dichtbij. Nieuwsgierig van aard, omarmt complexiteit en stuurt op doelbinding.

Eindhoven

Natuurkundige die verliefd werd op MRI scanners: prachtige brug tussen basale fysica en de zorg. Passie voor data visualisaties, fietsen, lesgeven, en helder weergeven van complexe zaken.

Zeist

Autonome frisdenker met blik op de toekomst, datadokter, strategische netwerker, coach. Mijn motto: think big act small! Moeder van drie mooie twintigers. Passie voor natuur en fietsen door Europa.