Wie zijn de dataverbinders?

Verschillende achtergronden, vergelijkbare drijfveren. Als experts op ons eigen vakgebied zoeken wij elkaar op en werken aan mensgericht gebruik van data. We dromen door te filosoferen, adviseren, doceren en te publiceren over data. En we werken ook hands-on aan diverse dataprojecten.

Meest recente artikel Wij zijn de dataverbinders door Daniel Kapitan public

Delft

Designer, developer, tinkerer. 15 odd years in R&D teams, imagining and creating products and solutions while wearing different hats. Jack of all trades, master of a couple.

Rotterdam

Egge is een beta met een alfarandje. Hij probeert een lieve vader en echtgenoot te zijn, past niet makkelijk in hokjes en gebruikt die eigenschap om bruggen te bouwen.

Rotterdam

Kan-wel-juriste met een betabrein; verbinder tussen het juridische en het andere; altijd op zoek naar mogelijkheden met behoud van haar scherpe blik; moeder van vier; enthousiaste ondernemer.

Brummen

Huisarts en omziener, met hart voor het coöperatief organiseren van zorg en welzijn, liefst samen met inwoners lokaal en dichtbij. Nieuwsgierig van aard, omarmt complexiteit en stuurt op doelbinding.

Scheveningen

Navigator voor de digitale transformatie. Helpt organisaties graag ‘het zelf te doen’. Houdt ervan coalities te bouwen en data science te omarmen. Peter haalt zijn ontspanning uit de elementen op zee.

Rotterdam

Nerdy idealist, familieman met twee zoons, liefde voor bergen en buitensport. Opgeleid als fysicus, haalt energie uit lesgeven en vakmanschap en laat zich inspireren door het boeddhisme.

Utrecht

Econometrist, data scientist en onderzoeker. Passie voor lesgeven en muziek. Weigert vooralsnog te geloven dat dingen zo complex zijn als ze vaak gemaakt worden.

Den Haag

Statistica met passie voor machine learning. Helpt graag zorg professionals meer uit hun data te halen. Onvermoeibaar op zoek naar hoe het beter kan. Liefde voor kunst, natuur en de Argentijnse tango.

Amsterdam

Analist en Business Intelligence Specialist. Breed geïnteresseerde generalist. Pietje Precies, houdt ervan om dingen tot op de bodem uit te zoeken en te verbeteren. Liefhebber van art house films.

Rotterdam

Uitdagingen zijn mooi, maar oplossingen nog mooier. Tim heeft een achtergrond in econometrie en maakt mensen graag blij met behulp van data. Hij houdt van eten, fotografie en (duurzaam) reizen.